Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μαθήματα από Diane von Fürstenberg & Tim Gunn- Τα μαθηματικά είναι στη μόδα!!!



 H σειρά “Math@Work” με τον uber-stylish Tim Gunn δείχνει πώς τα μαθηματικά και η γεωμετρία, εισχωρούν σε όλα τα επαγγέλματα,  αλλά  έχουν μια μεγαλύτερη σημασία, όσον αφορά τη δημιουργία μόδας!!!

 

 Το Math@Work είναι μια σειρά που έχει στόχο να δείξει σε μαθητές σχολών μόδας ότι τα μαθηματικά δεν είναι μια σκοτεινή και περίπλοκη γλώσσα χωρίς εφαρμογή στην καθημερινότητα και ειδικότερα, στην υλοποίηση των σχεδίων μόδας!

Ο αγαπημένος Tim Gunn είναι σύμβουλος σε θέματα μόδας, πρώην μέλος του διδακτικού προσωπικού της διάσημης σχολής Parsons The New School for Design και καλλιτεχνικός της διευθυντής.

 Έγινε γνωστός ως μέντορας των παικτών του ριάλιτι Project Runway, το οποίο έχει αποκτήσει παρακλάδια σε πολλές χώρες της γης και έχει ολοκληρώσει 12 ολόκληρες σεζόν.


Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Math@Work ο Tim Gunn εξηγεί σε μαθητές τον τρόπο με τον οποίο τα μαθηματικά είναι απαραίτητα στο design, σε οποιουδήποτε είδους design, αφού μετά την ιδέα ακολουθεί η κατασκευή.


Το επεισόδιο έχει γυριστεί στο στούντιο της Diane Von Furstenberg στη Νέα Υόρκη, οπότε έχει διπλό ενδιαφέρον. Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο, παρακάτω:



θ' ακολουθήσουν κ' άλλα επεισόδια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...