Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

BEAUTY CREAM PRIMER-Βάση μακιγιάζ για λάμψη


To BEAUTY CREAM PRIMER-Βάση μακιγιάζ για λάμψη από τη σειρά make up by fm group το έχω στην κατοχή μου εδώ και αρκετό καιρό και επιτέλους ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για αυτό, λόγω και των ημερών που απαιτούν λίγη λάμψη!

Δεν πρόκειται για ένα απλό illuminator, αλλά για ένα ενυδατικό προϊόν που ενώ δίνει μεν  λάμψη στην επιδερμίδα, ταυτόχρονα την περιποιείται. Χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους.
Είτε ως βάση πριν το make up, είτε σε ανάμειξη με το foundation ή την cc cream της ίδιας σειράς, αλλά και ως highlighter στα σημεία που θέλουμε εμείς.
Η τεχνολογία πίσω απ' το cult αυτό προϊόν που είναι και από τα best seller της εταιρείας, είναι η αντανάκλαση του φωτός.
Τα σωματίδια λάμψης που περιέχει διαχέουν το φως μειώνοντας τις ατέλειες και δίνουν το εφέ της δροσερής επιδερμίδας που ακτινοβολεί από υγεία.

Πέρα απ' το οπτικό εφέ όπως είπα και πιο πάνω, είναι και ένα ενυδατικό προϊόν περιποίησης γιατί:

προετοιμάζει με ιδανικό τρόπο το δέρμα για την εφαρμογή του make up

περιέχει φυσικές χρωστικές ουσίες σε ελαφριά περλέ απόχρωση οι οποίες προσφέρουν στο δέρμα λάμψη, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ατέλειες και τις ρυτίδες

ειδικά επιλεγμένα συστατικά απορροφούν την υπερβολική ποσότητα του σμήγματος και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ισορροπία

το Hydromanil® και το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση της ελαστικότητας και μια λεία επιδερμίδα

με απαλό ροζ χρώμα που χαρίζει φρεσκάδα στο δέρμα και μειώνει τα σημάδια της κόπωσης

η βελούδινη και κρεμώδης σύσταση της συμβάλλει στην ομοιόμορφη εφαρμογή της, πράγμα που συμβάλει  καθοριστικά ώστε το προϊόν να δίνει σε κάθε επιδερμίδα σατινέ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να την αφήνει λεία και απαλή  εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ!

κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας

Με αντιοξειδωτικές βιταμίνες για επανόρθωση, αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και συγκράτηση της υγρασίας στην επιδερμίδα καθώς και προστασία από την μόλυνση και τη φθορά που προκαλούν στο δέρμα οι ελεύθερες ρίζες ώστε να επιβραδύνει την πρόωρη γήρανση.
  
Οι τρόποι που το χρησιμοποιώ εγώ εκτός από primer, είναι κάποιες φορές αναμιγνύοντας πολύ λίγη ποσότητα με κάποιο foundation που κάνει πολύ ματ την επιδερμίδα μου και  θέλω να δείχνει ποιο ενυδατωμένη ή αν θελω να φωτίσω  λιγάκι το τόνο του make up ή μετά το foundation τοπικά ως highlighter.
 Το shimmer που περιέχει είναι τόσο διακριτικό που φαίνεται πολύ φυσικό όταν το απλώσεις.
Η συσκευασία περιέχει 15ml και η ποσότητα που χρησιμοποιώ κάθε φορά είναι ελάχιστη.
Πιστεύω θα το λάτρευαν όσες έχουν θαμπή επιδερμίδα περισσότερο, αλλά άνετα μπορούν να το χαρούν όλες γιατί έχει πολλές χρήσεις.
Βέβαια το κακό είναι ότι είναι λιγάκι δυσεύρετο, διότι δεν πωλείτε σε καταστήματα, αλλά μέσω αντιπρόσωπων της εταιρείας fm group με τιμή λιανικής 8,70€.
Τα καλά νέα είναι, ότι πλέον, μπορεί ο καθένας να κάνει την εγγραφή του στην εταιρεία και να το προμηθεύεται (κ' αυτό και άλλα  προϊόντα της εταιρείας ), σε τιμή χονδρικής, στα 6,10
η και ακόμη λιγότερο, αν το βρει σε κάποια προσφορά!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μνμ inbox στη σελίδα ΕΔΩ  !
Εσείς ποιό προϊόν λάμψης αγαπάτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...