Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Θα ήθελες πιο πυκνές βλεφαρίδες


Θα ήθελες πιο πυκνές βλεφαρίδες αλλά δεν ξέρεις πώς να τις αποκτήσεις; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις  με το βλέμμα σου!
 Μέχρι την τελευταία του σταγόνα: το ελαιόλαδο είναι το μαγικό εργαλείο της ομορφιάς σου που υπόσχεται να σου χαρίσει πιο πυκνές βλεφαρίδες σε χρόνο dt!



Εξάλλου δεν είναι μυστικό ότι το ελαιόλαδο κάνει καλό τόσο στα μαλλιά όσο και στις βλεφαρίδες σου.
Λίγες μόνο σταγόνες ελαιόλαδο είναι αρκετές για να τις δεις να μακραίνουν αλλά και να πυκνώνουν πολύ γρήγορα!
Βάλε λίγες σταγόνες στις βλεφαρίδες σου για 5 λεπτάκια και μετά ξέβγαλε με το νερό της βρύσης.
Έτσι οι βλεφαρίδες σου θα μείνουν λαμπερές και ακόμη πιο πυκνές. Επανέλαβε τη διαδικασία για τουλάχιστον 4 εβδομάδες για πιο εγγυημένο αποτέλεσμα.


 Για να ενισχύσετε την τρίχα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε επίσης  αμυγδαλέλαιο, που περιέχει βιταμίνη Ε ή καστορέλαιο για να μακραίνουν γρηγορότερα.
Και τα δύο έλαια είναι πλούσια τροφή.
Σε περίπτωση που το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται και στα φρύδια η λύση είναι παρόμοια!

Βιταμίνες: η έλλειψη βιταμινών από τον οργανισμό σου μπορεί να προκαλέσουν το αραίωμα των βλεφαρίδων σου, πράγμα που πρέπει να διορθώσεις!
Η βιταμίνη B και D πρέπει να περιλαμβάνονται στα  γεύματα σου αν θες το βλέμμα σου να είναι σαγηνευτικό!
Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, οι ξηροί καρποί , το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση στη διατροφή σου να θέλεις να έχεις υπέροχες πυκνές βλεφαρίδες!





Ξεχάστε για λίγο το ψαλίδι για τι βλεφαρίδες: για να συνέλθουν οι βλεφαρίδες σου από την ταλαιπωρία του καθημερινού μακιγιάζ , καλό θα ήταν να ξεχάσεις για λίγο το "θαυματουργό" ψαλίδι που ναι μεν χαρίζει στις βλεφαρίδες σου μια "κλήση" αλλά από την άλλη υπάρχει πάντα ο φόβος να "κοπούν" κατά αυτό τον τρόπο πολλές βλεφαρίδες.
Έτσι θα περιορίσεις τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου .
Χρησιμοποιήστε  πάντα μάσκαρα καλής ποιότητας με φυτικά συστατικά που ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες σας κατά τη χρήση .


Μια πολύ καλή  πρόταση είναι οι 2 πολύ καλές μάσκαρα της εταιρείας

Μην ξεχνάτε να ξεβάφετε τις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ, με συμβατά προς την ευαίσθητη περιοχή των ματιών προϊόντα η με λαδάκια-ελαιόλαδο η αμυγδαλέλαιο συνδυασμένα  μισό-μισό  με υγρό (αλόη κατά προτίμηση) για να γίνει δυο φάσεων ,καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά  ακόμη και αδιάβροχη μάσκαρα  και ταυτόχρονα  εντελώς φυσικά  θα τις φροντίσει και θα τις μακρύνει!

 Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μία δυναμωτική... DIY  mascara

Τι χρειαζόμαστε:
Πλένουμε καλά μία παλιά συσκευασία από  mascara  και τη γεμίζουμε με

-1/4 του δοχείου καστορέλαιο

-1/2 έλαιο βιταμίνης Ε

-1/4 Aloe Vera Gel

Ανακατεύουμε όσο πιο καλά με το βουρτσάκι από την  mascara , και απλώνουμε κάθε βράδυ μία - δύο στρώσεις πριν κοιμηθούμε. Μπορούμε να το κάνουμε και στα φρύδια. Το καστορέλαιο θα δυναμώσεις τις βλεφαρίδες σας και το aloe vera gel θα τις μακρύνει. Η βιταμίνη E επιταχύνει το μήκος! Σε ένα μήνα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας- στην κυριολεξία!
Μη χρησιμοποιείτε παλιές και στεγνές mascara ή αδιάβροχες.

Σε μια έκτακτη περίπτωση ,για  ν’ ανανεώσετε τη mascara σας , που έχει αρχίσει και  στεγνώνει  ή κολλάει, χωρίς φυσικά να έχει λήξει , ρίξτε της μια με δύο σταγόνες φυτική γλυκερίνη ,συστατικό που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ  και ενυδάτωσης  (Θα τη βρείτε στα φαρμακεία  , γύρω στο 1,50 €) και ανακατέψτε την με το βουρτσάκι της ,πριν τη χρησιμοποιήσετε! 

Για το ιδανικό DIY προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών βλέπετε  εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...