Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

PARFUM by FM GROUP

Τα αρώματα της FM GROUP έχουν αρωματική σύνθεση αντίστοιχη με γνωστούς οίκους (επώνυμα αρώματα).
Αυτή την στιγμή υπάρχει μια γκάμα με πάνω από 160 αρώματα, ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται.

 Έχουν πολύ υψηλή ποιότητα.
Συγκεκριμένα σε αντίθεση με τα προϊόντα του εμπορίου, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία Eau De Toilette 4-8 % περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο , τα ανδρικά αρώματα της FM Group είναι στην κατηγορία Eau De Parfum με 16% περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο, ενώ τα γυναικεία αρώματα μας βρίσκονται στην κατηγορία Parfum με 20% περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο.

Τα αρώματα της FM Group παρασκευάζονται από τη DROM, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες αρωματοποιίες στο κόσμο,που παρασκευάζει αρώματα για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως Giorgio Armani, Christian Dior, Chanel, D & G κ.ά.
Αυτό που δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι τα δικαιώματα των αρωματικών ελαίων βάση του νόμου παραμένουν στο εργοστάσιο κατασκευής και όχι στον οίκο που προμηθεύετε  το αρωματικό έλαιο και το κάνει άρωμα, after shave, body balm κτλ.
Ο οίκος έχει τα δικαιώματα ΜΟΝΟ του ονόματος και του σχήματος του μπουκαλιού του αρώματος.
Έτσι η FM Group, είναι η εταιρεία που αγοράζει τα δικαιώματα της αρωματικής σύνθεσης διάσημων οίκων από την εταιρεία κατασκευής τους <DROM> μερικούς μήνες μετά την AVANT PREMIERE κυκλοφορία τους και τα κυκλοφορεί αναβαθμισμένα σε καθαρά parfum,  αυξάνοντας ποσοτικά, τα αιθέρια έλαια κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάνει την ποιότητα και την μυρωδιά του επωνύμου αρώματος, επίσης αφαιρεί τελείως τους χημικούς σταθεροποιητές (nitrosamine)  και Ethanolamines.
 Επομένως, η FM Group χρησιμοποιεί το επώνυμο άρωμα χωρίς να κάνει χρήση του ονόματος του αντίστοιχου οίκου και το συσκευάζει σε δικές τις φιάλες.
Τα αρώματά  είναι υποαλλεργικά και κλινικά ελεγμένα.
Τα χημικά συντηρητικά έχει αποδειχτεί ότι είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό υπεύθυνα για τις αλλεργίες που κατά καιρούς εμφανίζονται στο δέρμα.
Δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά και  είναι απαλλαγμένα από το συστατικό nitrosamine (τοξική ουσία απαγορευμένη) σταθεροποιητής, όπου ευθύνεται για βλάβες του δέρματος (πανάδες, λεκέδες, έκζεμα, αλλεργίες, καρκίνο).
Οι σταθεροποιητές απενεργοποιούν το PH του δέρματος και  κάνουν τα επώνυμα και πανάκριβα Eau De Toilette  με μόνο 2-8 % περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο να διαρκούν  περισσότερο και να νομίζουμε ότι μας ταιριάζουν ,πράγμα που δεν ισχύει για τα καθαρά Perfume της FM GROUP.
 Έχουν ημερομηνία παραγωγής και ημερομηνία λήξης.
Προϊόντα με ταυτότητα απολύτως φυσικά, οικολογικά, στην συσκευασία των οποίων αναγράφονται αναλυτικά τα συστατικά τους, η ημερομηνία παραγωγής και η ημερομηνία λήξης.
Κοινοποιώντας τα παραπάνω, αποδεικνύετε  ότι τα αρώματά της FM GROUP ΔΕΝ αποτελούν απομιμήσεις και αντιγραφή αλλά γνήσια, ποιοτικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Το ίδιο το δέρμα σας θα σας επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του αρώματος.
Στο 100% της ποιότητας, κοστίζουν στο 20% της λιανικής τους τιμής, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν οι μεσάζοντες (πολυκαταστήματα καλλυντικών με 400% κέρδη επί των πωλήσεων) και κόστος για υπέρογκες διαφημιστικές καμπανιές εκατομμυρίων ,τα οποία επιβαρύνουν τον τελικό καταναλωτή.
Εμείς  αγοράζουμε  απευθείας από την εταιρεία και διαφήμιση μας είναι η ποιότητα των προϊόντων μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...