Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Οι τάσεις της μόδας στα χρώματα - φθινόπωρο 2020 - χειμώνας 2021



Οι τάσεις της μόδας στα χρώματα για το φθινόπωρο του 2020 και το χειμώνα του 2021 περιλαμβάνουν υπέροχες αποχρώσεις που προσδίδουν κομψότητα και στιλ τόσο στα ρούχα και τα παπούτσια, όσο και στα αξεσουάρ. Για τη σεζόν αυτή τα χρώματα που επικρατούν είναι πιο "ήπια" τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την θηλυκότητα της γυναίκας. Βέβαια παρόλο που οι χειμερινή περίοδος (φθινόπωρο - χειμώνας) γενικά δεν ενδείκνυται για πολύ φωτεινά χρώματα, φέτος ίσως να παρατηρήσουμε ορισμένες εξαιρέσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τάσεις της μόδας στα χρώματα για το φθινόπωρο του 2020 και το χειμώνα του 2021.
..




Χρώματα τάση μόδας 1: Πράσινο του σμαραγδιού
 Η τάση που επικρατεί για το σμαραγδένιο πράσινο αποτελεί μια πολύ καλή και γλυκιά μετάβαση προς τη άνοιξη . 
Το χρώμα αυτό είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιπτώσεις καθώς είναι λαμπερό και αρκετά συναρπαστικό.
Κάνει τον καλύτερο συνδυασμό με μοβ, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, λευκό και άλλες ουδέτερες αποχρώσεις
Ερχεται σε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που τις βρίσκουμε στις συλλογές των Balmain, Carolina Herrera, Monique Lhuillier, Tibi, Prada, Oscar de la Renta και άλλων.
χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

......................................................................................
Χρώματα τάση μόδας 2: Linden Green
Από ότι φαίνεται οι αποχρώσεις του πράσινου έχουν την τιμητική τους. 
Για το φθινόπωρο του 2020 και το χειμώνα του 2021, μια από τις Hot τάσεις της μόδας είναι το Linden Green το οποίο αποτελεί και τον ελαφρύτερο τόνο του πράσινου που είναι στη μόδα. 
Την απόχρωση αυτή τη βρίσκουμε φέτος στις συλλογές  από Hervé Léger, Missoni, Rodarte, Costello Tagliapietra,Balmain και άλλων.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

........................................................................................
Χρώματα τάση μόδας 2: military olive
Πολύ κοντά στο σκούρο λαδί και στο χακί, η απόχρωση αυτή φαίνεται ότι επικρατεί αυτή τη σεζόν.
 Πολύ σχεδιαστές μόδας επέλεξαν να δημιουργήσουν χρησιμοποιώντας υφάσματα με αυτή την απόχρωση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα σύνολα και θα καταλάβετε σε ποια απόχρωση αναφερόμαστε...
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στις συλλογές των longchamb, Kenneth Cole, Tom Ford, Rochas, Gucci, Givenchy, Haider Ackermann, J. Mendel,Balmain, Phillip Lim , Michael Kors και άλλων.
χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

.............................................................
Χρώματα τάση μόδας 3: Power Blue
Πρόκειται για το μπλε της "Μυκόνου". 
Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά αναζωογονητική και προσφέρει φρεσκάδα. 
Το χρώμα αυτό είναι αρκετά "στοχαστικό" και εξαιρετικά κολακευτικό. 
Πολλοί σχεδιαστές είχαν στις συλλογές τους κομμάτια εμπνευσμένα από το μπλε της "Μυκόνου":Miu Miu, Chanel, Kelly Wearstler, Michael Kors, Calvin Klein, Felipe Oliveira Baptista, Stella McCartney, Balenciaga κ.α.
χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας
........................................................................................................
Χρώματα τάση μόδας 5: Rusty Red
Αυτή η απόχρωση μοιάζει πολύ με το χρώμα των μούρων, είναι εξωτική, μυστικιστική και λαμπερή και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα.  Κατάλληλο για γυναίκες με αυτοπεποίθηση και για γυναίκες που γνωρίζουν πολλά από τη μόδα και το στιλ, το χρώμα αυτό φαίνεται απίστευτο σε συνδυασμό με το σμαραγδένιο πράσινο, το γκρι, το μπλε & το ροζ . Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά σύνολα ρούχων από τις συλλογές των Salvatore Ferragamo, Nina Richi, lanvin, Stella McCartney, Band of Outsiders, Guy Laroche and Chapurin.
................................................
Χρώματα τάση μόδας 6:Silver
Ατίθασο άγριο και αισθησιακό, αυτό το χρώμα είναι ένα από το πιο θηλυκά χρώματα αυτής της σεζόν. 
Η απόχρωση αυτή φαίνεται να ταιριάζει εξαιρετικά σε υφάσματα όπως σατέν ή μετάξι.
 Πρόκειται για ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα από μακριά. 
Το silver έχει χρησιμοποιηθεί πολύ από Versace, Ingie, Alberta Ferretti, Gucci, Tadashi Shoji, Marchesa, Diane VonFurstenberg, Balmain, Stella McCartney και άλλους



............................................
Χρώματα τάση μόδας 7: Rose Tan
Αυτό το χρώμα κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά ρούχα και αξεσουάρ στις πασαρέλες αυτής της σεζόν. 
Αναφερόμαστε σε αυτή την υπέροχη απόχρωση του rose, που μπορεί να έλκει τα βλέμματα όλων και να κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει.  
Στην πραγματικότητα, το rose είναι η προτιμώμενη απόχρωση πολλών σχεδιαστών μόδας για φέτος, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πολλές παραλλαγές του, από απαλό ροζ έως βαθύ κόκκινο βουργουνδίας
Ένα μικρό ροζ φόρεμα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχει καθε γυναίκα, για το φθινόπωρο του 2020!  
 
Για να μάθετε πώς φοριέται , εμπνευστείτε από τις πανέμορφες {3D συλλογές του Alexander Mcqueen}, Valentino, Dolce & Gabbana, Burberry Prorsum, Diane Von Furstenberg, Nina Ricci, Anna Sui και Rachel Roi. κ.α.






.............................................................
Χρώματα τάση μόδας 8: hot red
 Το hot red μπορείτε να το συναντήσετε είτε ως κυρίαρχο χρώμα σε ένα ρούχο, είτε ως συμπληρωματικό για να σπάει τη μονοτονία. 
 Χωρίς να πηγαίνει πάρα πολύ μακριά από το samba red, το hot red αντανακλά τη νοσταλγία για τα κύρια χρώματα των προηγούμενων εποχών
Φαίνεται απίστευτο, σε συνδυασμό με σκούρες αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, του μοβ και γκρι, καθώς και του lime  πράσινου, καφέ και γκρι μελανζέ.  
Οι Bibhu Mohapatra, Tom Ford, Michael Kors και John Rocha Givenchy, Arlington είναι μερικοί από τους σχεδιαστές μόδας που έδειξαν την αγάπη τους για το hot red στις  συλλογές τους για το φθινόπωρο του 2020 , ενώ η Gucci, Topshop Unique και John Rocha αποφάσισαν να το προσθέσουν δημιουργικά δίνοντας κάποιες παραλλαγές του, κυρίως ώχρα, χάλκινα και μουσταρδί.

  ..............................................
Χρώματα τάση μόδας 9: Toffee
Συμβολίζοντας την θηλυκότητα και την εκλεπτυσμένη κομψότητα, το toffee είναι ένα άλλο καυτό φθινοπωρινό χρώμα τάση, η οποία είναι μια πιο glamorous εναλλακτική του διαχρονικού μαύρου. 
Το ζεστό καφέ έρχεται σε μερικές παραλλαγές αυτό το φθινόπωρο, η οποίες είναι η κανέλα, το κονιάκ, το καφέ-μπορντό και το μπέρμπον
Το καφέ δημιουργεί τους καλύτερους συνδυασμούς με ουδέτερα, απαλά χρώματα, ειδικά με περλέ η λευκό
Μπορεί να εντυπωσιάσει επίσης, σπάζοντας το με samba red, koi orange και ζωηρό φούξια
To καφέ γίνεται φέτος το αγαπημένο χρώμα της Stella  Mccartney , Donna Karan, Hermès, Lanvin, Prada και η Max Mara κ.α.
χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

......................................................
Χρώματα τάση μόδας 10: Asphalt Grey


 Διεθνώς τείνει να γίνει τάση η οποία φοριέται  ανά πάσα στιγμήγκρι μελανζέ ή σκούρο γκρι ευμετάβλητο, είναι λιγότερο ζοφερό από το μαύρο και το πιο πρακτικό, ευέλικτο και κομψό.
Το γκρι έρχεται να αποδείξει ότι αυτή η σκιά, δεν σημαίνει βαρετό, ειδικά όταν  συνδυάζεται με  red,  orangemilitary olive. To Asphalt Gray χρησιμοποιήθηκε στις συλλογές των Altuzarra, Badgley Mischka, Fendi, Christian Dior και Prada.
χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας
 .................................................................
 Χρώματα τάση μόδας 11: Amberglow
Xρησιμοποιείται για να σπάζει την μονοτονία των σκούρων χρωμάτων αλλά και την ατονία και το βαρύ κλίμα του χειμώνα. 
Στην περίπτωση που θέλετε περισσότερη ηλιοφάνεια το Χειμώνα , πάμε για Amberglow φορέματα και head-to-toe εμφάνιση... 
Μπορείτε να πάρετε έμπνευση  από Carolina Herrera, Chrictian wijnanst, Nina Richi, Versace, Bottega Veneta και Wes Gordon.



................................
Χρώματα τάση μόδας 12: Almond Oil
Το διαχρονικό και κομψό λευκό χρώμα γίνεται θερμότερο και πιο ελαφρύ, το φθινόπωρο του 2020 θ' αντικατασταθεί από μια γαλακτώδη λευκή απόχρωση
Το σπασμένο αυτό λευκό είναι αρκετά εύκολο να φορεθεί φέτος, καθώς συνδυάζεται πολύ καλά με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση
Είναι η προτιμώμενη απόχρωση της Tory Burch, Max Mara, Dior, Celine, Valentino, Chapurin και Daria Bardeeva, γ' αυτή τη σεζόν.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας
 ...................................
Χρώματα τάση μόδας 13: Dress Blue
Φυσικά, η μόδα δε θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς το κλασικο σκούρο μπλε, το οποίο  μπορείτε να τα συναντήσετε είτε ως κύριο χρώμα σε ένα ρούχο, είτε ως συμπληρωματικο.  Etro , Victoria Beckham, Christian Dior, Rodarte, Valentino, Altuzarra, Helmut Lang, Alberta Ferretti και Viktor & Rolf είναι μερικοί από τους οίκους μόδας που απεικονίζεται & σε συνδυασμό για τις f/w-2020/21 συλλογές τους.




You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...