Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Cherrybox Σεπτεμβρίου


Γεια σας κορίτσια!

Φαντάζομαι πως οι περισσότερες ήδη θα ξέρετε ή θα έχετε μάθει και από άλλες bloggers για την νέα μόδα των συνδρομητικών κουτιών ομορφιάς που έχει έρθει στην Ελλάδα. 
Αυτά δεν είναι άλλο από ένα μηνιαίο κουτί που περιέχει προϊόντα ομορφιάς σε κανονικά ή μικρότερα μεγέθη συνήθως καινούρια, με σκοπό την δοκιμή. 

Παρέλαβα λοιπόν το back to the city cherrybox Σεπτεμβρίου, είναι πολύ όμορφο και γεμάτο!!!
Όσες από εσάς δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι το Cherrybox, σας παραπέμπω  κατευθείαν στο site της υπηρεσίας.



Ας δούμε τώρα αναλυτικά, τί περιείχε το δικό μου "Back to the city" Cherrybox!



1. Kyana - Σαμπουάν με Argan Oil (κανονικό μέγεθος-250ml)




Πληροφορίες ετικέτας:
Ένα ενυδατικό, αναζωογονητικό σαμπουάν, εμπλουτισμένο με έλαιο Αργκάν, που προστατεύει τα μαλλιά και αποκαθιστά τη λάμψη και τη δύναμή τους.
Τιμή: 10 ευρώ
Ίσως να ήταν και δική μου παράληψη που όταν συμπλήρωνα το προφίλ μου (ερωτηματολόγιο) στο Cherrybox παρέλειψα να γράψω ότι προτιμώ να χρησιμοποιώ όσο γίνεται ποιο καθαρά και απαλλαγμένα από χημικά συντηρητικά προϊόντα  και το Cherrybox απ όσο εχω δει, συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες που έχουν τέτοια προϊόντα!


Το σαμπουάν της συγκεκριμένης  εταιρείας όμως  έχει τόσα πολλά χημικά συντηρητικά μέσα που εγώ προσωπικά (λόγο ευαισθησίας) δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, κάποιους άλλους βέβαια, δεν τους ενοχλεί καθόλου αυτό απ ότι εχω καταλάβει,αλλά περί ορέξεως ...!!!


2. Arcaya - Aμπούλα Υαλουρονικού Οξέως (2ml)




Πληροφορίες ετικέτας: 
Επαγγελματική αμπούλα θεραπείας καθαρού υαλουρονικού οξέως σε υψηλή συγκέντρωση. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και λείανση στην επιδερμίδα του προσώπου, ενώ παράλληλα "γεμίζει" τις γραμμές και χαρίζει ξεκούραστη όψη. Η κάθε αμπούλα διαρκεί για 4 χρήσεις.
Τιμή: 34 ευρώ οι δέκα αμπούλες
Πολύ καλή αίσθηση μετά την εφαρμογή της , περισσότερα συμπεράσματα, με τη χρήση μιας αμπούλας μόνο δεν μπορώ να βγάλω...

3. Cosart cosmetics μηχανικό μολύβι (κανονικό μέγεθος)



 Πληροφορίες ετικέτας:
Αδιάβροχο μολύβι ματιών με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Δεν χρειάζεται ξύσιμο και είναι κατάλληλο και για τα ευαίσθητα μάτια .
Τιμή: 9,80 ευρώ
Σε μία πρώτη δοκιμή, έχω να πω πως η απόδοσή του είναι πολύ καλή και σταθερή.

4. Elixir London βερνίκι νυχιών στην απόχρωση 34 (κανονικό μέγεθος)





Βερνίκι της ίδιας εταιρίας περιείχε και το προηγούμενο κουτί. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το χρώμα, την απόδοση και τη διάρκεια.
Τιμή: 2,40 ευρώ
Και η τωρινή απόχρωση είναι πολύ όμορφη .



5.  Japonesque - Looking Glass Mirror





Μεγεθυντικό καθρεφτάκι που σου επιτρέπει να βλέπεις με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σου. Ιδανικό για τον σχηματισμό των φρυδιών. Έρχεται σε ένα πρακτικό τσαντάκι, ενώ στο πίσω μέρος του υπάρχουν βεντούζες για να μπορείς να το στερεώσεις όπου θέλεις.
Τιμή: 16,49 ευρώ
 Πολύ πρακτικό και χρήσιμο προϊόν!


6. Black African Soap (ειδικό μέγεθος)




 Πληροφορίες ετικέτας:
Χειροποίητο σαπούνι, παγκοσμίως γνωστό για τις θαυματουργές του ιδιότητες, με βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας και βούτυρο κακάο. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, για πρόσωπο και σώμα, εξαφανίζει τους ερεθισμούς, καταπολεμά και προλαμβάνει την ακμή, αφαιρεί το μακιγιάζ και προσφέρει αντιγηραντικά οφέλη.
 Τιμή: 6,80 ευρώ τα 200gr
Σαν πρώτη εντύπωση  μετα
μετά τη χρήση του, εχω να πω ότι αφήνει  πολύ καθαρό και απαλό  το δέρμα, χωρίς να την έντονη  αίσθηση  τραβήγματος  που αφήνουν  τα περισσότερα  σαπούνια.

 Γενικές εντυπώσεις από το κουτί:

Αρκετά θετικές.
Περιείχε 6 προϊόντα, εκ των οποίων τα 4 ήταν κανονικού μεγέθους.
Η αξία τους είναι  44, 4 € και υπερκαλύπτει την αξία της συνδρομής η οποια βγαινει στα 12€ με την αντικαταβολή . Τριάντα  ευρώ (περίπου) περισσότερα απ'όσα πλήρωσα για να αγοράσω το κουτί.

 Αν θέλετε και εσείς να κάνετε συνδρομή στο Cherrybox μπαίνετε απευθείας  στο site απο εδώ πηγαίνετε εκεί  που λέει  συνδρομές και κάνετε  τη επιλογή  σας , αναλόγως  αν θέλετε  να το λαμβάνετε από ένα μήνα μέχρι και 12 μηνες.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τις προτιμήσεις σας,  στο Ερωτηματολόγιο , στο οποίο μπαίνετε  από κει που γράφει:ο λογαριασμός μου...

7 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο το περιεχόμενο του κουτιού σου!!!!
    Το καθρεφτάκι όντως είναι πάντα απαραίτητο!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουυυυυ πολύ όμορφα!!!!!αυτό το κουτάκι θα το ήθελα και εγώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό απόγευμα!
    To δικό μου κουτί ήταν ελαφρώς διαφορετικό (ελαφρόπετρα αντί καθρεφτακίου, σαπουνάκι lothantique αντί αφρικής). Τις ίδιες παρατηρήσεις έχω και εγώ, ειδικά για το σαμπουάν. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη, τόσο που έκανα και τρίμηνη συνδρομή.
    Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται για τα συστατικά καθώς και μια σύγκριση με το Glowbox, αν έχει όρεξη μπορεί να τα δει και εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα! κι το δικο μου κουτι αρκετα διαφορετικο αλλά αρκετα καλο, ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και θα ηθελα να δοκιμασω και το glowbox.

    http://allthings4beauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφα τα προϊόντα που περιείχε το κουτάκι σου!
    Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το Cherry Box, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω! :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το δικό μου είχε ακριβώς τα ίδια! Κι εγώ έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου!
    Είμαι ¨φρέσκια¨ στο blogging και καινούρια σου follower!
    Έχω βάλει και εγώ ανάρτηση για το cherrybox και τώρα ετοιμάζω και του glowbox.
    Tα δικά σου πραγματάκια στο κουτάκι μου άρεσαν περισσότερο!!
    Χαίρομαι που σε κάποια συμπίπτουν οι απόψεις μας και θα χαιρόμουν επίσης αν έριχνες μια ματιά και στο δικό μου ( http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/09/cherrybox-its-back-to-city.html ) και φυσικά, αν είχες να με συμβουλέψεις και σε κάτι.. ακόμα καλύτερα!
    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...