Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

BEAUTY TEST BOX

BEAUTY TEST BOX


    Τί ακριβώς είναι το Beauty Test Box;

Είναι ένα όμορφο κόκκινο κουτάκι που έρχεται μία φορά το μήνα στο σπίτι σου, για όσο καιρό επιλέξεις εσύ, και είναι γεμάτο προϊόντα ομορφιάς επιλεγμένα για εσένα προσωπικά.
Κάποια από αυτά είναι δείγματα, ώστε να τα δοκιμάσεις και μετά να αγοράσεις όποιο από αυτά θέλεις. Πολύ value for money ιδέα – δεν σπαταλάς χρήματα προσπαθώντας να βρεις ποιο προϊόν σου αρέσει.

Πρώτα το δοκιμάζεις και μετά το αγοράζεις.
Με την εγγραφή συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο, για να είναι κατάλληλα τα προϊόντα για εσένα και για να γνωρίζει και η εταιρεία το target group της.
Υπάρχει η μηνιαία, η τρίμηνη και η εξάμηνη συνδρομή και e shop για να αγοράσεις αν θέλεις τα προϊόντα που σου άρεσαν (Σημείωση: Προς το παρόν έχουν κλείσει οι εγγραφές και παραγγελίες μπορούν να βάλουν μόνο οι ήδη εγγεγραμμένοι. Για τους υπόλοιπους υπάρχει λίστα αναμονής). 
Η πληρωμή γίνεται με pay pal ή με αντικαταβολή και σε 2-5 εργάσιμες έχεις στα χέρια σου το γνωστό στις περισσότερες πλέον κόκκινο κουτάκι!!!
(το κόκκινο κουτί απευθύνεται στις γυναίκες, υπάρχει και το μπλε κουτί για τους άντρες). Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 7 κουτιά  και μέχρι στιγμής τα σχόλια είναι αρκετά θετικά για το περιεχόμενο τους.


 Ελάτε να δούμε τι περιείχε το δικό μου κουτάκι, το  επαναληπτικό κουτάκι Ιουλίου μια και στη πρώτη του έκδοση εξαντλήθηκε αμέσως…
Περιείχε τα παρακάτω 7 προϊόντα και μου κόστισε 13€ με αντικαταβολή.


Χειροποίητο βραχιολάκι με λευκές χάντρες και χρυσές λεπτομέρειες, Sismade.
Tο βραχιόλι ήταν extra δωράκι!!!



Όμορφο καλοκαιρινό σχέδιο, σε τέλειο  καλοκαιρινό  χρώμα.


PirinDream Regenerating and Refreshing Mask 50ML
Λεπτομέρειες προϊόντος 
Αρχή φόρμας
Μάσκα ανάπλασης και ενυδάτωσης προσώπου. Τρέφει, μαλακώνει, συσφίγγει, προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί την περιποίηση και διευκολύνει τις φυσικές διαδικασίες για την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας. Περιέχει ένα μείγμα από πολύτιμα συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα. Μursala Tea, Bulgarian Rose, Wild Yam, Hyaluronic Acid, Dermaxyl, Vitamins A, E και D-Panthenol, που αναζωογονούν, λειαίνουν και καταπραΰνουν, ακόμη και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Εξαλείφει τα σημάδια κούρασης και άγχους και αφήνει το δέρμα νεανικό, υγιές και λαμπερό!
Για ηλικίες 30+



Το προϊόν αυτό μου ήρθε στο κανονικό μέγεθος των 50ml και η τιμή του είναι 19,68 €
Η δική μου άποψη σαν πρώτη εφαρμογή είναι ότι έχει υπέροχη  υφή ,ωραίο άρωμα , αφήνει την επιδερμίδα απαλή & ευχάριστα αναζωογονημένη.

  

PirinDream Replenishing Eye Contorur Cream 25ML
Αρχή φόρμας
Λεπτομέρειες προϊόντος 
24ωρη Αντιγηραντική –αναπλαστική κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ιδανική για ηλικίες άνω των 30,όταν κάνουν την εμφανισή τους τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Συντελεί στην ξεκούραση και ανανέωση της επιδερμίδας των ματιών. Βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία, μειώνει δραστικά τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο, λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης και υποστηρίζει την άμυνα του δέρματος κατά των ελεύθερων ριζών. Περιέχει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μείγμα από υαλουρονικό οξύ, Regu Age (μια σημαντική νέα θεραπεία που μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο γύρω απ ‘τα μάτια),καφεϊνη και πολλά φυτικά συστατικά. Αφήνει το δέρμα λείο και απαλό!
Τα 25 ml /17,84 €
Το δειγματάκι μου 5ml/3.20€

Σαν πρώτη εντύπωση, είναι θεωρώ, αρκετά παχύρρευστη κρέμα, με πολύ λιπαρή υφή, οπότε και δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, απλώνεται αρκετά  εύκολα & ομοιόμορφα , με  ταμποναριστές   κινήσεις  και κατά  προτίμηση νύχτα.
Δίνει αίσθηση απαλότητας και ξεκούρασης στην περιοχή των ματιών ,η ενυδάτωση που προσφέρει  είναι επίσης αρκετά ικανοποιητική.

Azadé coconut 300ml 
Λεπτομέρειες προϊόντος 
Τα Azadé Arôme Nature αλλάζουν ριζικά την καθημερινή μας περιποίηση…
Διεγείρετε τις αισθήσεις σας με το Arôme Nature. Αυτή η σειρά κρεμολούτρων βασισμένη στην αρωματοθεραπεία, χάρις στην εμπλουτισμένη με περιποιητικά συστατικά σύνθεση του, τονώνει και τρέφει την επιδερμίδα σας προετοιμάζοντας την για τις επιθέσεις της καθημερινότητας. Η κρεμώδης υφή του αφήνει στο δέρμα  σας ένα απαλό άρωμα καρύδας.


Το Azadé coconut Arôme Nature cream bath είναι κατά τη γνώμη μου ένα από τα αφρόλουτρα που πραγματικά απολαμβάνεις να έχεις στο μπάνιο σου, έχει τέλειο άρωμα που κρατάει και καθαρίζει απαλά το δέμα.
Η μυρωδιά του θυμίζει εξωτικές παραλίες – τί άλλο θέλεις για να μπεις σε καλοκαιρινή διάθεση;!
Σε μια βολική για ταξίδια συσκευασία. 


Εγώ το έχω αποκτήσει σε δειγματάκι των 30ml
  Τα 300ml/5,20€





ADEN COSMETICS - INTELLIGENT MASCARA - VOLUMINOUS LASHES & DRAMATIC CURL 10ML
Αρχή φόρμας
Λεπτομέρειες  προϊόντος 

Περιποιείται τις βλεφαρίδες, είναι μακράς διαρκείας και δε δημιουργεί αλλεργίες. 

Οι μικροφίμπρες που περιέχει δίνουν σώμα και μακραίνουν τις βλεφαρίδες. 

Δίνει dramatic look χάρις στο έντονο μαύρο χρώμα της. 

Μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για σαγηνευτικό και μυστηριώδες βλέμμα!





Το προϊόν αυτό μου ήρθε στην κανονική του συσκευασία των 10ml και η τιμή του είναι 10,58 €
Μπορώ  να πω εν' ολίγοις,  ότι  κάνει   αυτά   ακριβως   που  υπόσχεται ...
Προσεγμένη σύνθεσηπολύ καλό και δυνατό αποτέλεσμα, με διάρκεια.

  

Ιδανικό για όσες αγαπούν κ' έχουν συνηθίσει τη χρήση των exte-μάσκαρα με πλαστικό βουρτσάκι.


Τέλος φόρμας


BOURJOIS - HEALTHY MIX MAKE UP - Beige Clair 53 - 30ML
Λεπτομέρειες προϊόντος 

Σβήνει ατέλειες, χαρίζει φωτεινότητα στο πρόσωπο για 16 ώρες και έχει μη φαγεσωρογόνο σύνθεση, εμπλουτισμένη με συστατικά φρούτων. Βερίκοκο για λάμψη, τζίντζερ για τόνωση, μήλο για τις αντιξειδωτικές ιδιοτητές του και πεπόνι για τη συγκράτηση της υγρασίας του δέρματος. Αυτή η κούρα φρούτων ξεχειλίζει από ζωτικότητα, τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τη λάμψη της!
τιμή 20,17 €

Η απόχρωση τουBOURJOIS - HEALTHY MIX MAKE UP - Beige Clair 53 μου έχει έρθει σ' ένα μικρό ματ γυάλινο μπουκαλάκι δείγματος των 5ml + την απόχρωση 52 vanilla σε κανονικό φακελάκι δείγματος των o,95ml .
Έχει ευχάριστη και κρεμώδη υφή, αναμιγνύεται ομοιόμορφα με την επιδερμίδα, δίνει  φωτεινότητα και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και αυθεντικό ημι-ματ φινίρισμα, με ικανοποιητική διάρκεια. 

  

BIOLYN - HAND CREAM 100ml
Αρχή φόρμας
Λεπτομέρειες προϊόντος
Μία πλούσια ενυδατική κρέμα για τα χέρια με αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο και άρνικα, που ενυδατώνει και απαλύνει τα χέρια, προστατεύοντάς τα από την απώλεια υγρασίας.

Το προϊόν αυτό μου ήρθε στο κανονικό του μέγεθος των 100ml και η τιμή του είναι στα 6,01€.Η καθημερινή της χρήση χαρίζει απαλότητα και μεταξένια υφή στα χέρια αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα, ενώ απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
6,01 €
6,01 €
Πολύ καλό προϊόν στο οποίο μου έκανε εντύπωση η καθαρότητα των συστατικών !!!Γ' αυτό πήρα κ άλλα προϊόντα από το 
e-shop του Beauty Test Box  &  την ελληνική εταιρεία 
BIOLYN για να τα  δοκιμάσω ... Ακολουθεί Review σύντομα. ..
   

Και ποια είναι η διαδικασία για να αποκτήσετε το δικό σας Beauty Test Box;
Αρχικά κάνεις κλικ εδώ και μπαίνεις στο site τους. Αφού χαζέψεις λίγο στο beauty blog τους, γεμάτο μυστικά ομορφιάς, πατάς στο κουτάκι που σε ενδιαφέρει (Γυναίκα/Άντρας) και κάνεις κλικ στο tab “Βρες Τον Τύπο Σου“. Ακολουθούν 22 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις, προκειμένου οι υπεύθυνοι να κατανοήσουν τις ανάγκες του δέρματος σου και να βρουν εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν σε εσένα
 Αφού λοιπόν απαντήσεις στις ερωτήσεις, διαλέγεις τί είδους συνδρομή επιθυμείς και.. that’s all!
Λίγες μέρες μετά θα παραλάβεις το πολυπόθητο κουτάκι (που μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως θήκη για κοσμήματα).
6,01 €6,01 €
   

Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε μια κρέμα που είχα παραλάβει σε κανονικό επίσης μέγεθος 
σε παλιότερο κουτάκι του  Beauty Test Box ...

Είναι η:T. JOHN‘S WORT  sans soucis Sensitive Protection 24-h Face Care 40ml
τιμή  28,91€
Αρχή φόρμας
Λεπτομέρειες  προϊόντος 
St JOHN'S WORT - ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤO - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ - για ευαίσθητο δέρμα. 
Γνωστό το Βαλσαμόχορτο για την μοναδική μαλακτική του δράση, ενδυναμώνει και βελτιώνει την αντίσταση της επιδερμίδας και μειώνει την τάση για φλεγμονές και αλλεργία σε συνδυασμό με το φυτικό σκουαλένιο (παράγωγο του ελαιόλαδου). Το St JOHN'S WORT είναι η ασπίδα της επιδερμίδας στις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Έμεινα  ενθουσιασμένη !!!
Την έχω σχεδόν τελειώσει και είναι πραγματικό βάλσαμο για το δικό μου δέρμα που παρουσιάζει ευαισθησίες και φυσικά θα είναι μια από τις επόμενες αγορές μου από το e-shop του Beauty Test Box

θα χαρώ ν' ακούσω και τη δίκη σας άποψη- φιλιά Θώμη...

5 σχόλια:

  1. den exw agorasei pote to beauty test box...alla apo oti vlepw den nomizw na to dokimasw!
    apo osa koutakia eida,den vlepw kati to axiologo!
    xairomai pantws pou sou aresan esena ta proionta tou koutiou sou!exw dei polu xeirotera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Έχω δοκιμάσει όλα τα συνδρομητικά κουτάκια και βρήκα και σε άλλα κάποια αξιόλογα προϊόντα!
    Το τι θεωρεί ο καθένας αξιόλογο, βέβαια είναι πολύ υποκειμενικό...
    Για να χαρακτηρίσω εγώ ένα προϊόν αξιόλογο...πρώτα πρέπει να να διαβάσω αναλυτικά την ετικέτα με τα συστατικά του, ώστε να μπορέσω να καταλάβω τι είναι αυτό που πρόκειται να χρησιμοποιήσω...
    Το δέρμα μου δεν το ενδιαφέρει αν το κουτάκι θα γράφει επάνω DIOR η απλά BIOLYN...Αυτό που θέλει είναι καλό αποτέλεσμα, από ένα καλό,καθαρό προϊόν χωρίς επιβλαβή χημικά συντηρητικά και πολλά- πολλά άλλα...
    Δεν με πείθουν πλέον απλά και μόνο τα πολυδιαφημισμένα brand, θέλω να δοκιμάζω και μετά ν' αποφασίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kaloforeta den exo agorasei akoma kapoio tetoio kouti alla to skeftomai


    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...