Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τάσεις μαγιό

Τα φετινά μαγιό είναι εμπνευσμένα από τις σύγχρονες  ψηφιακές εκτυπώσεις , τα vintage σχήματα εποχής παλαιότερων δεκαετιών και από τους αρχαιοελληνικούς χιτώνες . 

Θα δούμε επίσης μονοκίνι, στράπλες, animal print, περίτεχνα  δεσίματα, κρόσια & βολάν.

Μαγιό πολύχρωμα , ασπρόμαυρα αλλά και Mismatched.

Είτε πρόκειται να εμφανιστείτε  στις παραλίες με τολμηρή διάθεση ή απλά να καταθέσετε τα κλασσικά  σας διαπιστευτήρια, μια ενημερωμένη άποψη , θα σας βοηθήσει  να επιλέξετε  ποιο στιλ μαγιό  θα φορέσετε φέτος.

Κάτω από τη κάθε ενότητα αναφέρονται (με link) οι εταιρείες από τις οποίες εχω πάρει το φωτογραφικό υλικό.




High-waisted bikinis

 



Τάση με σαφής αναφορές στη δεκαετία του 1950. Εποχή των pin-ups κοριτσιών , ένα στιλ με χαρακτηριστικά ψηλή μέση, παιχνιδιάρικο, απαιτητικό  και με έντονο σεξαπίλ.
Τα high waisted είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν μια μικρή κοιλίτσα και που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα να την αναδεικνύουν.



   
 Digital prints

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις βρίσκονται παντού και επειδή τα μαγιό με τυπώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αυτή την εποχή δανείζονται παραστάσεις από τα ρούχα της πόλης.



Greek Goddess


Πτυχώσεις και ντραπέ που εκπέμπουν μια σέξι ελληνική κομψότητα. Προσθέτουν θηλυκότητα σε σημεία που χρειάζονται βοήθεια διαμορφώνοντας κολακευτικές καμπύλες. Χωρίς επιμονή στο γνωστό ελληνικό λευκό του καλοκαιριού, τολμήστε το σε βαθιά κόκκινα, ζωντανά πορτοκαλί ή σε μαλακά παστέλ. Συμπληρώστε αυτό το στιλ με χρυσά ευμεγέθη κοσμήματα που θα σας μεταμορφώσουν σε «Ελληνίδα θεά».
 Moeva / jess plus / gottex  / lisa blue  / norma kamali




  Criss-cross straps ή ruffles




Πρόκειται για μαγιό με κρόσσια  πολλά «λουράκια» και περίεργα δεσίματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και κάνουν τη γυναίκα αρκετά σέξι. Τα μαγιό αυτά είναι στη μόδα για το καλοκαίρι του 2013 και όχι άδικα. Εκτός από τα crisscross straps, στη μόδα είναι και τα μαγιό με ruffles. Αναφερόμαστε στα μαγιό με βολάν, τα οποία είναι και αυτά εξίσου ελκυστικά. Όλα αυτά τα μαγιό είναι κατάλληλα για γυναίκες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε ως γνωστόν η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.



Monokinis



Πιο σέξι από τα μαγιό monokinis ίσως δεν υπάρχουν. Αυτά τα ολόσωμα μαγιό κάνουν το γυναικείο σώμα ιδιαίτερα ελκυστικό και αναδεικνύουν τα χαρίσματα του σώματός σας. Τα μαγιό αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν αρκετά καλό σώμα και θέλουν να το τονίσουν ιδιαίτερα. Αν θέλετε λοιπόν οι άντρες να μην ξεκολλάνε τα βλέμματα από πάνω σας, τότε αυτού του είδους τα μαγιό είναι κατάλληλα.




Bandeau bikinis

Αναφερόμαστε στα μαγιό Bandeau – στράπλες τα οποία έρχονται δυναμικά για το καλοκαίρι του 2013. Τα μαγιό αυτά προσδίδουν έντονη θηλυκότητα και υπέροχο στιλ, ωστόσο δεν είναι για όλες τις γυναίκες. Γενικά θα λέγαμε ότι ταιριάζουν περισσότερο για γυναίκες που έχουν μεσαίου μεγέθους στήθος. Οι γυναίκες που έχουν μικρό στήθος θα πρέπει να το αποφύγουν επειδή αυτά τα μαγιό τονίζουν ιδιαίτερα την περιοχή του στήθους. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος επίσης πρέπει να τα αποφύγουν επειδή είναι πιθανόν να μην τους παρέχουν ικανοποιητική «στήριξη».
babalu  /  lulifama  /  red-carter  /  L*space



 Wild touch


Τα μαγιό wild touch έρχονται δυναμικά στη μόδα για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013. Πρόκειται για μαγιό που συνήθως έχουν μια θεματική ενότητα που θυμίζει άγρια φύση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι «λεοπαρδαλέ» εκτυπώσεις, τα χρώματα της ζέβρας, οι εκτυπώσεις με θεματολογία από όλο σχεδόν το ζωικό βασίλειο κ.τ.λ. Τα μαγιό αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που που έχουν «άγρια ένστικτα» και βρίσκονται συνεχώς σε «επαγρύπνηση»
We are Handsomecia martimaaguaclara              



Colorfoul

Όταν λέμε Colorfoul μαγιό, εννοούμε τα μαγιό που έχουν έντονα χρώματα ή μοτίβα που σκοπό έχουν να τραβήξουν τα βλέμματα από μακριά. Στην ουσία πρόκειται για eyecatcher χρώματα και σχέδια που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μένουν απαρατήρητα. Τα μαγιό αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να τραβούν την προσοχή κατά το πέρασμά τους στις παραλίες.




Black and White



Είναι μια από  τις τάσεις της μόδας του καλοκαιριού 2013 που συνεχίζει από τα ρούχα στα μαγιό ,βοηθάει πολύ να κάνουμε οπτικά κοντράστ, ώστε να τραβήξουμε  τη προσοχή στα σωστά σημεία και να καλύψουμε τις ατέλειες...




Mismatched bikini tops & bottoms




Μερικές φορές οι Mismatched συνδυασμοί  μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα παιχνιδιάρικο, αφηρημένο look! Επίσης, αν έχετε πολλά σύνολα μπορείτε να τα συνδυάσετε και να ταιριάξετε μεταξύ τους τα πάνω με τα κάτω .

Αν πρόκειται για ακατάλληλους συνδυασμούς  να θυμάστε πάντα, ότι ένα μαύρο μπικίνι είναι ένας "καλός φίλος".

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυαστούν τα κλασσικά με τα μοντέρνα.

Ρίγες, εμπριμέ, ψηφιακά τυπώματα, animal, αναμιγνύονται άφοβα μεταξύ τους ή με μονοχρωμίες.
Κάνετε τη διαδικασία του να πάρετε ένα μαγιό ένα διασκεδαστικό καθήκον!

Κομμάτια Mismatched μπορείτε να βρείτε σε όλες σχεδόν τις εταιρείες ,αφού οι σχεδιαστές δίνουν πλέον πολλές επιλογές για να κάνουμε τους συνδυασμούς μας.

 poko pano / Victoria’s Secret / nicolita / jets / gottex

Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο στιλ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...