Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

CC cream !

Όταν όλοι συνεχίζουν, ακόμη,  να μιλούν  για τις  BB cream ,με τις οποίες τελικά δεν έμεινα ευχαριστημένη, αν και δοκίμασα αρκετές,  η αγαπημένη μου εταιρεία  έφερε στην Ελλάδα τη
Πρόκειται για κρέμες αντίστοιχες με τις ΒΒ, με συνδυασμό SPF, ενυδατικής, αντιρυτιδικής καταπραϋντικής  , αντιφλεγμονώδους  και  αντιοξειδωτικής  δράσης, με πιο ελαφριά υφή , και  λιγότερο γυαλιστερό τελείωμα.


Η βασική διαφορά είναι ότι αυτές προσφέρουν μεγαλύτερη ομοιομορφία και κάλυψη. Περισσότερα γ ' αυτές τις κρέμες  έχει γράψει πρόσφατα  το  Tlife
Είναι ένα  διαφορετικό προϊόν  λοιπόν  ή ένα διαφημιστικό τρυκ για να μας δημιουργηθούν ανάγκες?
Εγώ λοιπόν που τη δοκίμασα στην απόχρωση  (smart  beige ) πείστηκα ότι είναι πολύ  διαφορετικό  προϊόν, άλλη αίσθηση ,άλλη κάλυψη, σταθερότητα , αίσθηση άνεσης & ενυδάτωσης  και πάνω  απ’ όλα βελούδινο τελείωμα ,που προσαρμόζεται στο τόνο της επιδερμίδας άμεσα !
Και ναι !  Δε γυαλίζω μετά από λίγη ώρα, επιτέλους !!!
Τιμή λιανικής 16,90 στα 30 ml
Για τα σημεία που υπάρχει  έντονη  ξηρότητα και για να γεμίσουν  κάποιες  μικρές  γραμμές έκφρασης  χρησιμοποίησα , την καινούρια  επίσης  βάση  make up την   BEAUTY CREAM PRIMER   της fm group η οποία ενυδατώνει  τέλεια , αλλά  πάνω απ’ όλα προστατεύει από την ξηρότητα  με φυσικά συστατικά (Hydromanil® ) και ταυτόχρονα  προσφέρει  στο δέρμα  λάμψη , χαρίζει φρεσκάδα και μειώνει τα σημάδια της κόπωσης.
Το Hydromanil® και το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση της ελαστικότητας και μια λεία επιδερμίδα!!!
Τιμή λιανικής  8,70 στα 15 ml

Ο συνδυασμός  λοιπόν  αυτών  των δυο νέων  προϊόντων  είναι το  τελειότερο και ποιο φυσικό αποτέλεσμα make up που έψαχνα εδώ και καιρό !




Τα συστατικά έχουν ελεγχτεί  κατά το πίνακα  ασφαλείας  http://www.biodizionario.it/  όπως αναφέρω  αναλυτικά  και στο άρθρο μου http://parfum-color.blogspot.gr/2012/11/blog-post_11.html, γιατί  πλέον ελέγχω τα πάντα ,απ’ όποια εταιρεία και να είναι και ειδικά αυτά που επιλέγω να παρουσιάσω.

 Για όλα τα νέα προϊόντα που παρουσιάζουμε & για να κάνετε κ εσείς τις δοκιμές σας ,η εταιρεία σας  δίνει  τη  δυνατότητα   της  απευθείας αποστολής  στο  χώρο σας με την εγγραφή σας ως καταναλωτές χονδρικής!
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μνμ inbox στη σελίδα ΕΔΩ  !




Σε επόμενο   review  σας ετοιμάζω την παρουσίαση του νέου BROW & LASH CREATOR!!!!





3 σχόλια:

  1. η αλήθεια είναι ότι bb cream δεν έχω δοκιμάσει ακόμη! αν θέλεις www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά, εδώ ακόμη δεν έχουμε δοκιμάσει τις BB cream ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ τον απόγονο της, ΤΗ ΠΡΩΤΗ CC cream που ήρθε στην Ελλάδα!!!
    Η Chanel, η Rachel & ή Olay που έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία CC cream στο εξωτερικό , δεν τις έχουν φέρει ακόμη στην ταπεινή μας Ελλαδίτσα...
    Όταν λοιπόν αποφασίσουν, να μας κάνουν τη τιμή, να τις φέρουν και γίνει χαμός στο λανσάρισμα κ' αρχίσουν τα review να πέφτουν απανωτά ,ελπίζω να με θυμηθείτε κ εμένα, αλλά και την fm group :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.Έλαβα σήμερα το δωράκι μου.Είναι καταπληκτικό και σε χρώμα και σε υφή!!Αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδα και απορροφάται υπέροχα!!Είναι εκπληκτική!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...