Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Πλούσιες & μακριές βλεφαρίδες

Οι πλούσιες βλεφαρίδες με όγκο και ένταση στο βλέμμα είναι το must της φετινής σεζόν. 

Τι θέλουμε εμείς  οι γυναίκες;  Να έχουμε  πάντα άψογη εμφάνιση, αλλά με εύκολο τρόπο. Επίσης θέλουμε να νιώθουμε μοναδικές, εντυπωσιακές, σαγηνευτικές και πάντα με βλέμμα που αιχμαλωτίζει!
Υπάρχει κάτι που να μας βοηθάει σε αυτό;
Ναι και λέγεται...... Μάσκαρα! Το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ όλων των γυναικών!

  
Αποκτήστε τις με την Hyper Stretch Μάσκαρα της Oriflame.
Τώρα πιο εύκολα από ποτέ, μπορείτε να έχετε πάντα μια προσεγμένη εμφάνιση, να δείχνετε κομψή και όλο θηλυκότητα ''απογειώνοντας'' το μήκος των βλεφαρίδων σας, χάρη στη νέα Hyper Stretch Μάσκαρα της Oriflame!
Είναι η  Νο 1 μάσκαρα με πατενταρισμένο σύμπλεγμα Pro- Long ,που επιμηκύνει εντυπωσιακά τις βλεφαρίδες, χάρη στην επαναστατική της φόρμουλα.
Το σύμπλεγμα Pro - Long, όπως μας τονίζουν οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου που τη δημιούργησε, διεγείρει τα γονίδια που συνδέονται με την παραγωγή κερατίνης και την ανάπτυξη των τριχών, με αποτέλεσμα η μάσκαρα να χαρίζει μήκος, όγκο και δύναμη στις βλεφαρίδες άμεσα.
Οι 136 γυναίκες που τη δοκίμασαν στο στάδιο της παραγωγής της, επιβεβαίωσαν πως επιμηκύνει αμέσως κατά 65% τις βλεφαρίδες τους και ότι μετά από 4 βδομάδες χρήσης, διαπίστωσαν ότι οι  βλεφαρίδες τους ήταν εμφανώς πιο μακριές και έδειχναν λαμπερές και υγιείς.
Μερικά μυστικά για να πετύχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!
  • Πριν φορέσετε τη μάσκαρα, απλώστε στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σας μία κρέμα ματιών για να δείχνετε πιο ξεκούραστη και με λαμπερό βλέμμα.

  • Φωτίστε το βλέμμα σας με ένα concealer θα καλύψει τους μαύρους κύκλους και θα καλύψει την όποια κούραση της ημέρας.

  • Χτενίστε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό για βλεφαρίδες βουρτσάκι, που θα τις αναδείξει και θα διευκολύνει τη χρήση της μάσκαρα.

  • Γυρίστε τις με τη βοήθεια του ειδικού ψαλιδιού βλεφαρίδων για να αποκτήσουν καμπύλη αξιοζήλευτη.

  • Βάλτε σωστά τη μάσκαρα, απλώνοντας την πρώτη στρώση μάσκαρα βουρτσίζοντας τις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη.

  • Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει για 2-3 λεπτά για να μην κολλήσουν οι βλεφαρίδες και επαναλάβετε τη χρήση με ένα δεύτερο στρώμα προϊόντος. Έτσι οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν εντυπωσιακά πιο μεγάλες.

  • Αν θέλετε να δείχνουν ακόμα πιο μακριές, περάστε ένα ανοιχτό χρώμα μάσκαρα μόνο στις άκρες τους.
Καλή επιτυχία!


You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email