Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ecobeauty Oriflame

Στην ανάρτηση αυτή θα ήθελα ν’ αναφερθώ στη σειρά  Ecobeauty της Oriflame

Είναι μια σειρά σχετικά καινούρια  από την πολύ γνωστή αυτή εταιρεία, από την οποία αγοράζω προϊόντα αρκετό καιρό , αλλά  πρώτη φορά έχω ενθουσιαστεί τόσο με τη σχέση ποιότητας-καθαρότητας  συστατικών και αποτελέσματος ,τα έχω δοκιμάσει και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη!


Ωραία μυρωδιά, αφήνει το δέρμα πολύ απαλό, το μπουκαλάκι της διασφαλίζει την ποιότητα μέχρι την τελευταία σταγόνα και η ποσότητα είναι κανονική 50ml(όπως όλες οι κρέμες).

Τα προϊόντα αυτά είναι χωρίς  

•- paraben

•- σιλικόνη

•- έλαια μετάλλων

•- συνθετικά αρώματα

•-συστατικά ζωϊκής προέλευσης

Και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί συμβαδίζει η ποιότητα και η καθαρότητα με πολύ καλή τιμή... αν την συγκρίνουμε με παρόμοια φυσικά προϊόντα που βρίσκουμε στα φαρμακεία (όχι κάτω από 30 με 40 ευρώ η πιο φτηνή).

Είναι κατάλληλη για ηλικίες 25-45 για τη βασική τους ενυδάτωση.

Μιά  πολύ καλή πρωτοβουλία της ORIFLAME για όσο γίνεται πιο φυσικά προϊόντα σε συνεργασία με τους οργανισμούς καλής διαχείρισης φυσικών πόρων & δίκαιου εμπορίου.
Περιλαμβάνει κρέμα ημέρας ,νύχτας ,ματιών  και ένα πολύ καλό  Ενυδατικό Make-up

 Κρέμα Ημέρας Ecobeauty Oriflame

Καινοτομική και φυσική, αυτή η αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας πολλαπλής δράσης ανανεώνει την επιδερμίδα σας και ενισχύει το προστατευτικό της φράγμα για την αντιμετώπιση των ατελειών. Σύνθεση Natural Pro-Blend™ με Βούτυρο Shea (Fairtrade) και Βιολογικό Έλαιο Καρύδας (Fairtrade) σε μοντέρνα αεροστεγής συσκευασία. Δερματολογικά ελεγμένη. 50 ml.
         

 Κρέμα Νύχτας Ecobeauty Oriflame

Αυτή η αντιοξειδωτική κρέμα νύχτας πολλαπλής δράσης θρέφει σε βάθος, προστατεύει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σας ενώ κοιμάστε. Καινοτομική σύνθεση Natural Pro-Blend™ με Βούτυρο Shea (Fairtrade) και Βιολογικό Έλαιο Καρύδας (Fairtrade) σε μοντέρνα αεροστεγής συσκευασία. Δερματολογικά ελεγμένη. 50 ml.


  Κρέμα Ματιών Ecobeauty Oriflame

Αποκλειστική, ανάλαφρη και φυσική φόρμουλα που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Σύνθεση Natural Pro-Blend™ με Βούτυρο Shea (Fairtrade) και Βιολογικό Έλαιο Καρύδας (Fairtrade). Δερματολογικά ελεγμένη. 15 ml.

Oriflame Ecobeauty Hydrating Foundation

Ενυδατικό Make-up Ecobeauty Oriflame

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την απόλαυση ενός ανάλαφρου και πολύ θρεπτικού ενυδατικού make-up. Απλώνεται εύκολα για φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο ενώ εξαφανίζει τα ορατά σημάδια κούρασης. Με Βιολογικό Βούτυρο Shea (Fairtrade) για βελούδινη αίσθηση και υγιή επιδερμίδα. 30 ml.
Σε πέντε αποχρώσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...