Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σκιές ματιών – τα μυστικά των χρωμάτων

 



 




 




 

 Υπάρχει μια πλούσια γκάμα χρωμάτων που αφορούν τις σκιές ματιών, για πολλές από εμάς όμως  η ορθή επιλογή χρωμάτων αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα.

 

 

Μέχρι πρόσφατα επικρατούσε η άποψη, ότι το χρώμα της σκιάς επιλέγεται σύμφωνα με το χρώμα της ίριδας των ματιών μας. Τίποτα πιο λανθασμένο.

Για να προσθέσουμε στο βλέμμα μας δυναμική καλύτερα να χρησιμοποιούμε σκιές σε συμπληρωματικό ή αντίθετο χρώμα.

Επιλογή σκιών και μολυβιού ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας

 

 

 

Μπλε μάτια: προτεινόμενα χρώματα για μολύβια ματιών: ζεστό καφέ, καφέ - γκρι; προτεινόμενα χρώματα σκιών: ζεστό καφέ, Shiny Almond, αποχρώσεις του γκρι, Grey Stone ,  ανοιχτό ροδακινί, Ruby Pink. Αυτά τα χρώμα προσθέτουν φρεσκάδα και αφαιρούν τα σημάδια κούρασης. Για πετυχημένο μακιγιάζ ματιών χρησιμοποίησε μολύβι ματιών Deep Maroon - σκιές ματιών Chocolate Mousse FM GROUP MAKE UP-και   Silver Dust FM GROUP MAKE UP.

 


Πράσινα μάτια: προτεινόμενα χρώματα για μολύβια ματιών: σοκολατένιο, γραφίτης, δαμασκηνί, μωβ; προτεινόμενα χρώματα σκιών: χρυσό - καφέ, χρυσές και χάλκινες αποχρώσεις, γκρίζο - καφέ,
Grey Stone , σκούρο - μωβ, Dark Violet, ανοιχτό ροδακινί, Salmon Pink ,ανοιχτή βιολέτα. Χρησιμοποιήστε τα πιο έντονα χρώματα με μέτρο, λόγω ότι το σκούρο καφέ μπορεί να προσθέσει χρόνια. Στα πράσινα μάτια ταιριάζει τέλεια ο συνδυασμός μολυβιού ματιών Strong Graphite και σκιών ματιών Heater Intense FM GROUP MAKE UP.

 

 

Καστανά μάτια: προτεινόμενα χρώματα για μολύβια ματιών: μπλέ, γραφίτης, γκρι, μωβ; προτεινόμενα χρώματα σκιών: χρυσό - μπέζ, σε συνδιασμό με τα   Magic Rose & Pearly Dew  , πράσινο, Moss Green  ,Aquatic Green , καφέ-κόκκινο - Blur Burgundy σε συνδιασμο με  το προκλητικό Carmine Red καθώς επίσης μπλε, Inky NightButterfly Blue ,  γραφίτης -Grey Stone , μωβ - Sparkle Violet με Glam Pink. Για τέλειο μακιγιάζ χρησιμοποίησε

μολύβι ματιών Deep Maroon και σκιές ματιών Fall Green FM GROUP MAKE UP.


Γκρι μάτια: προτεινόμενα χρώματα για μολύβια ματιών: μωβ, μαύρο, σκούρο καφέ; προτεινόμενα χρώματα σκιών: γραφίτης,
Ebony Black, Wenge Wood ,κρύο καφέ,Volcanic Brown, μωβ,Vintage Gold,Sparkle Violet. Τα γκρι μάτια τονίζονται πιο αισθησιακά  χρησιμοποιώντας μολύβι ματιών Decadence Black

 

 

 

Πώς να απλώνεις τις σκιές στα βλέφαρα ?
Κατάλληλα επιλεγμένες  σκιές μπορούν να δώσουν το επιθυμητό σχήμα στα μάτια.

Καλό είναι να βάζουμε τις σκιές σε ελαφρά πουδραρισμένα βλέφαρα, διότι διευκολύνει την τοποθέτηση τους και  χαρίζει στο μακιγιάζ μεγαλύτερη διάρκεια.

Απλώνουμε τις σκιές  με πινελάκι-βουρτσάκι ή μαξιλαράκι ή με την άκρη του δαχτύλου μας.

Σε περίπτωση συνδυασμού πολλών χρωμάτων ξεκινάμε πάντα από το πιο ανοιχτό.

Πρέπει να θυμάστε να αναμειγνύετε απαλά τα χρώματα στα σημεία ένωσής τους.


Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε τρία χρώματα:

          Σκιά σε ανοιχτό τόνο – ανοιχτόχρωμη σκιά η οποία τοποθετείτε δίπλα στην καμπύλη, στο κινητό μέρος του βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Καθημερινά χρησιμοποίησε μια ματ σκιά η οποία προσφέρει πιο απαλό αποτέλεσμα.

 

Να γνωρίζεις ότι οι σκιές με μαργαριταρένια λάμψη είναι κατάλληλες για εσώφθαλμα μάτια.

          Σκιά σε ενδιάμεσο τόνο – εξασφαλίζει ένα απαλό πέρασμα μεταξύ της ανοιχτής και της  σκούρας σκιάς.

 

Τοποθέτησε την ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού ακολουθώντας το κοίλωμα του βλεφάρου μέχρι την εσωτερική γωνία.

        Σκιά σε σκούρο τόνο –σκουρόχρωμη σκιά που απλώνεται στην γραμμή των επάνω βλεφαρίδων ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού.

 

Ύστερα άπλωσε την σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού προς τα επάνω, δηλ. προς την κατεύθυνση της καμπύλης βλεφαρίδας, αναμειγνύοντας την με την σκιά ενδιάμεσου χρώματος.

 

Η σκούρα σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από την γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.  

Η χρήση ματ σκιών είναι πιο ασφαλής διότι δίνουν απαλότερο αποτέλεσμα και είναι κατάλληλες στην επίτευξη του επιθυμητού σχήματος των ματιών.

Οι σκιές με μαργαριταρένια λάμψη ταιριάζουν σε νεαρές γυναίκες ή χρησιμοποιούνται σε βραδινές εξόδους καλο ειναι πριν την εφαρμογή τους να βαζουμε

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ

έτσι δεν θα συσσωρεύονται στην κόγχη του ματιού.

 



Όλο και περισσότερο είναι στην μόδα οι σκιές με περλέ σύσταση,σε μορφή pigment διότι προσδίδουν έμφαση στα μάτια και χαρίζουν άψογο αποτέλεσμα στις ιδιαίτερες περιπτώσεις.


 


 



 

 

 


 




Υ.Γ.

Η σειρά FM GROUP MAKE UP είναι φυσικής προέλευσης , περιέχει ορυκτά μεταλλεύματα και ενυδατικά συστατικά τα οποία φέρουν σηπτικές ιδιότητες , απορροφούν τη λιπαρότητα και αποτελούν ασπίδα προστασίας από τις ελεύθερες ρίζες.

 

Η FM GROUP World το Σεπτέμβριο του 2011 κατέκτησε το βραβείο Δάφνη του πελάτη-Ανακάλυψη του 2011 στην κατηγορία των καλλυντικών που διανέμονται στο Δικτυακό marketing!

 

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα σε τιμές λιανικής από τους συνεργάτες της εταιρείας η μπορείτε να τα προμηθεύεστε σε τιμές χονδρικής μείον 30 με 40% κάτω από τις τιμές καταλογών , κάνοντας κ εσείς την εγγραφή σας στην εταιρεία , πάλι μέσω των συνεργατών της… πράγμα που σας επιτρέπει να ενταχτείτε κ εσείς σε ένα πρόγραμμα παραγωγικής κατανάλωσης (νέα παγκόσμια τάση ) έχοντας το κέρδος της λιανικής, εφόσον αγοράζετε σε τιμές εργοστασίου , επιστρεφόμενα χρήματα από τις αγορές σας κάθε μηνά, πολλά bonus , προσφορές , δώρα και προοπτική εισοδήματος για όποιον το επιλέξει..


Δείτε το νέο κατάλογο
FM GROUP MAKE UP

Γίνε συνεργάτης με την FM group


Περισσότερες πληροφορίες & ερωτήσεις : σας απαντάμε στέλνοντας e-mail στην παρακάτω διεύθυνση
parfumcolor@hotmail.gr η inbox στη σελιδα μας στο fb:

Αρώματα-Οδηγός Parfum & MAKE UP by FM Group

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...