Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ρούζ – για δελεαστικό πρόσωπο


Ρουζ – είναι η «τελευταία πινελιά» στο μακιγιάζ και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε.


Μπορεί να δώσει λάμψη στο πρόσωπο χαρίζοντας αναζωογονητικό υγιή χρώμα


Το πιο σημαντικό είναι η κατάλληλη επιλογή του χρώματος του ρουζ το οποίο θα πρέπει να ταιριάζει φυσικά με το χρώμα της επιδερμίδας σου.


Πώς θα το πετύχεις?

Κοιτάξου στο καθρέφτη μια κρύα μέρα ή μόλις μετά οπό έντονη φυσική άσκηση και δες το ροδοκόκκινο χρώμα που έχουν αποκτήσει τα μαγουλά σου.

Εάν έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα σε αποχρώσεις του μπεζ, το πιο κατάλληλο χρώμα ρουζ για εσένα είναι το ανοιχτό ροζ.



Με το πέρασμα των χρόνων μπορείς να το αλλάξεις στο χρώμα του ροδάκινου το οποίο είναι το κατάλληλο χρώμα για γυναίκες της μέσης ηλικίας,χαρίζοντας τους λαμπερή και φρέσκια όψη.



Στην περίπτωση ώριμης επιδερμίδας το χρώμα του ροδάκινου ζεσταίνει την επιδερμίδα και την αναζωογονεί ενώ το ροζ φαίνεται ψεύτικο και θεατρικό.



Μπορείς να χρησιμοποιήσεις
το ρουζ σε compact με απόχρωση Coral FM GROUP MAKE UP.





Γυναίκες με ωχρή απόχρωση επιδερμίδας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρουζ σε ζεστές αποχρώσεις, σε έντονα και βαθιά χρώματα, όπως το πορτοκαλί,
χρυσό κόκκινο ή καφέ κανέλα.


Ιδανικό το ρουζ σε compact με απόχρωση Bronzing της FM GROUP MAKE UP.



Εάν η επιδερμίδα σου έχει σταρενια απόχρωση ή του καφέ καλό να είναι να επιλέξεις ρουζ σε ζεστά χρώματα όπως της
papaja η το smoky ping του ροδάκινου.





Υπογραμμίζοντας το σχήμα του προσώπου σου με ρουζ

Για να χρησιμοποιήσεις το ρουζ σωστά, θα πρέπει να ξέρεις να ξεχωρίζεις σωστά τα διαφορετικά σχήματα του προσώπου! Μπορούμε να ξεχωρίζουμε 4 βασικά σχήματα του προσώπου: ωοειδές, τριγωνικό, τετράγωνο και στρογγυλό.



Ωοειδές πρόσωπο(οβάλ) – δεν απαιτεί ειδικό φορμάρισμα. Τοποθετούμε το ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών για να χαρίσουμε χρώμα στην επιδερμίδα δημιουργώντας φρέσκια εικόνα.



Τριγωνικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από φαρδύ μέτωπο, στενό πηγούνι και φαρδιά ζυγωματικά. Μια μικρή ποσότητα του ρουζ στην άκρη του πηγουνιού και στα μάγουλα μέχρι τους κροτάφους θα κάνει το σχήμα του προσώπου να φαίνεται πιο απαλό και πιο λεπτό.

Τετράγωνο πρόσωπο - είναι το πρόσωπο όπου το πλάτος του και το μάκρος του έχουν τις ίδιες αναλογίες. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι η έντονη κάτω σιαγόνα. Το σχήμα του προσώπου θα αποκτήσει πιο απαλή μορφή όταν θα βάλουμε ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά ,λίγο στην κάτω γνάθο και στις γωνίες του μετώπου.




Στρογγυλό πρόσωπο είναι το πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από χαμηλό μέτωπο, στρογγυλό πηγούνι και έντονα μάγουλα. Το σχήμα του θα φαίνεται πιο ξεκάθαρο, όταν θα απλώσουμε το ρουζ ανάμεσα στα φρύδια, στην βάση των μαλλιών και θα βάλουμε λίγες πινελιές από τους κροτάφους μέχρι τις γωνίες των χειλιών – καλό είναι να το κάνετε με ρουφηγμένα μάγουλα.
 





Υ.Γ.


Η σειρά FM GROUP MAKE UP είναι φυσικής προέλευσης , περιέχει ορυκτά μεταλλεύματα και ενυδατικά συστατικά τα οποία φέρουν σηπτικές ιδιότητες , απορροφούν τη λιπαρότητα και αποτελούν ασπίδα προστασίας από τις ελεύθερες ρίζες.


Η FM GROUP World το Σεπτέμβριο του 2011 κατέκτησε το βραβείο Δάφνη του πελάτη-Ανακάλυψη του 2011 στην κατηγορία των καλλυντικών που διανέμονται στο Δικτυακό marketing!


Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα σε τιμές λιανικής από τους συνεργάτες της εταιρείας η μπορείτε να τα προμηθεύεστε σε τιμές χονδρικής μείον 30 με 40% κάτω από τις τιμές καταλογών , κάνοντας κ εσείς την εγγραφή σας στην εταιρεία , πάλι μέσω των συνεργατών της… πράγμα που σας επιτρέπει να ενταχτείτε κ εσείς σε ένα πρόγραμμα παραγωγικής κατανάλωσης (νέα παγκόσμια τάση ) έχοντας το κέρδος της λιανικής, εφόσον αγοράζετε σε τιμές εργοστασίου , επιστρεφόμενα χρήματα από τις αγορές σας κάθε μηνά, πολλά bonus , προσφορές , δώρα και προοπτική εισοδήματος για όποιον το επιλέξει..

Δείτε το νέο κατάλογο FM GROUP MAKE UP



Γίνε συνεργάτης με την FM group


Περισσότερες πληροφορίες , ερωτήσεις η απλά παραγγελίες προϊόντων: στο τηλέφωνο 6974822964 η στέλνοντας e-mail στην παρακάτω διεύθυνση parfumcolor@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...