Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Eyeliner: Η γραμμή που κάνει τη διαφορά


Eyeliner: Η γραμμή που κάνει τη διαφοράΗ γραμμή στο μάτι με το eyeliner μπορεί να αλλάξει τελείως το μακιγιάζ μας. Δυστυχώς όμως, πολλές είναι οι γυναίκες που το αποφεύγουν, αφού το θεωρούν πολύ δύσκολο στη χρήση του, μιας και το παραμικρό λάθος μπορεί να είναι εμφανέστατο.
Μερικές απλές συμβουλές για την καλύτερη εφαρμογή του eyeliner σας:
1. Για αρχάριες: Ένα πολύ καλό κόλπο για να σας βγει η ευθεία τέλεια γραμμή είναι να φτιάξετε τρεις τελίτσες στη βάση των βλεφαρίδων (μία στην εξωτερική γω νία, μία στο μέσο του κινητού βλεφάρου και μία στην εσωτερική γωνία) και να τις ενώσετε με ένα μαλακό μολύβι ή με το eyeliner. Θα δείτε πως το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.


2. Για να δείχνουν τα μάτια σας μεγαλύτερα: Ξεκινήστε τη γραμμή λίγο πιο μέσα από την εσωτερική γωνία του ματιού και βάλτε μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Με αυτόν τον τρόπο τα μικρά μάτια τονίζονται χωρίς όμως να “κλειδώνεται” το σχήμα τους.


3. Για πιο ακριβές αποτέλεσμα: Αφήστε τα μάτια σας ανοιχτά όσο βάζετε eyeliner, αλλιώς η γραμμή δεν θα είναι ευθεία.


4. Οι μεγαλύτερες κυρίες: Έχοντας κάνει λίτο και αφαιρετικό πάντα μακιγιάζ, έτσι ώστε να μην τονίζετε τα σημάδια του χρόνου, προεκτείνετε τη γραμμή του eyeliner 2-3 εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού.5. Για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα: φτιάξτε μια παχιά γραμμή, εξίσου παχιά σε όλο το μήκος των βλεφάρων, βάλτε μάσκαρα για όγκο στις άνω βλεφαρίδες και ολοκληρώστε το μακιγιάζ με glossy κραγιόν από διαφανείς έως ροζ αποχρώσεις.

Το προϊόν που προτείνουμε  για το καλύτερο  δυνατό αποτέλεσμα  είναι  το:

  απο την FM GROUP MAKE UP
Υ.Γ.

Η σειρά  FM GROUP MAKE UP είναι  φυσικής προέλευσης  , περιέχει  ορυκτά μεταλλεύματα και ενυδατικά συστατικά τα οποία φέρουν  σηπτικές  ιδιότητες  , απορροφούν τη λιπαρότητα και αποτελούν ασπίδα  προστασίας από τις  ελεύθερες  ρίζες.


Η FM GROUP World το Σεπτέμβριο του 2011 κατέκτησε το βραβείο   Δάφνη του πελάτη-Ανακάλυψη του 2011  στην κατηγορία των καλλυντικών που διανέμονται στο Δικτυακό marketing!


 Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα σε τιμές λιανικής από τους συνεργάτες της εταιρείας   η μπορείτε να τα προμηθεύεστε σε τιμές  χονδρικής  μείον 30 με  40% κάτω από τις τιμές καταλογών , κάνοντας κ εσείς την εγγραφή  σας  στην εταιρεία , πάλι  μέσω  των συνεργατών της…
πράγμα που σας επιτρέπει να ενταχτείτε κ εσείς σε ένα πρόγραμμα  παραγωγικής κατανάλωσης  (νέα παγκόσμια τάση ) έχοντας   το κέρδος της λιανικής, εφόσον αγοράζετε σε τιμές εργοστασίου , επιστρεφόμενα χρήματα από τις αγορές σας κάθε μηνά, πολλά bonus  , προσφορές  , δώρα και προοπτική εισοδήματος  για όποιον το επιλέξει..
https://sites.google.com/site/parfumcolorwork/contact-us
Περισσότερες  πληροφορίες , ερωτήσεις  η απλά παραγγελίες προϊόντων: στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email